denonco.al
NGARKO DOKUMENTIN
Plotësoni fushat e detyrueshme.
The temporary folder for the attachment field is not writable.

Ngarkohen keto skedarë: jpg,png,doc,docx,pdf
Madhësia e skedarit lejohet deri në: 8 MB
NGARKO VIDEON TËNDE

Gjatë këtyre viteve, abuzimet me shërbimet sociale në Shqipëri janë shtuar në mënyrë dramatike. Numri i individëve që përfitojnë pensione të aftësisë së kufizuar dhe të invaliditetit të punës është rritur në mënyrë abuzive. Të drejtat e punëtorëve janë shkelur nga kush ka dashur, kurdo që ka dashur. Abuzime nga më të ndryshme janë shënuar edhe në qendrat sociale anë e mbanë Shqipërisë.

Kjo gjë duhet të marrë fund menjëherë!

Denonco.al është dritarja ku secili prej jush mund të japë kontributin e tij në betejën kundër këtyre abuzimeve. Përmbushni rolin tuaj si qytetarë të denjë të kësaj shoqërie! Denonconi! Ndani me ne çdo rast abuzimi për të cilin jeni në dijeni! Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë do bëjë gjithçka që të gjithë ata mëkatarë që abuzojnë apo përfitojnë në kurriz të shtresave më në nevojë të shoqërisë, të identifikohen një më një e të çohen përpara drejtësisë.

Për Shqipërinë e Gjeneratës tjetër!


Erion Veliaj